Før DKK 159,00
DKK 139,93
SparDKK 19,08
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Ultralet komposit-materiale
2. Udtræk fra højre eller venstre
3. Holder din vandflaske godt fast

Væske skal der til, når man skal yde det optimale på cyklen. Selv en beskeden dehydrering påvirker din performance negativt. På det tidspunkt, hvor du begynder at føle tørst, er din performance faktisk allerede dalende. Det betyder derfor meget, at du får tilstrækkeligt med væske, når du cykler.

De fleste cykel-atleter medbringer derfor en vandflaske. Og den skal naturligvis sidde i en flaskeholder. Når du virkelig er seriøs omkring din cykling, har hver eneste lille detalje en betydning. Flaskeholderen skal naturligvis kunne holde din vandflaske godt fast, så den ikke ryger ud af holderen, når der kommer et bump på vejen/MTB-sporet. Desuden skal det være let for dig at få fat i flasken, når du skal have en tår vand. Og så må flaskeholderen ikke være for tung. Når det virkelig skal gå stærkt, tæller hvert eneste gram!

Ikke overraskende er det amerikanske Specialized, der har taget disse udfordringer op. Resultatet hedder Zee-Cage II. Denne smarte flaskeholder er udført i forstærket komposit-materiale, som gør den utroligt stærk, samtidig med, at den kun vejer sølle 48 gram! Den har et slankt, knivskarpt design, og så er der det specielle ved den, at du trækker vandflasken ud fra siden, fremfor at skulle løfte flasken ovenud af holderen.  

Hvis du ønsker at trække flasken ud fra højere side, placeres flaskeholderen på underrøret, og hvis du ønsker at trække den ud fra venstre side, placeres flaskeholderen på sadelrøret.

Zee-Cage II flaskeholderen kan også bruges på f.eks. en full suspension MTB, hvor det ellers kan knibe med at finde et sted at placere en flaskeholder. Og MTB-ryttere kan selvfølgelig også blive tørstige.

Flaskeholderen er naturligvis SWAT-kompatibel.

VIGTIGT
HUSK at vælge hvilken side du vil have udtræk fra!