Før DKK 589,00
DKK 518,33
SparDKK 70,68
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Vejer kun 20 gram
2. Stærk carbon-konstruktion
3. Kvalitet og design i top

Måske er du den virkelig dedikerede landevejsrytter, der prioriterer fart fremfor alt andet? I så fald har du sikkert købt en fjerlet carbon-raket af en racercykel, og i øvrigt sørget for, at hver eneste lille komponent på din cykel spiller 100%, så vægten holdes nede, og fart-egenskaberne forbliver i top. Og så tæller hvert eneste gram! Men ligesom alle andre cykelryttere kan du have brug for en flaskeholder. Vand ska der jo til, hvis man skal yde sit optimale. Og så skal du naturligvis ikke belastes af unødig vægt af den grund.

Til dig har folkene hos den amerikanske gigant Specialized designet en ny, ultra-let flaskeholder, som indgår i den eksklusive S-Works serie. Flaskeholderen hedder Specialized S-Works Rib Cage III, og er en videreudvikling af den velkendte Rib Cage III.

Takket være den ultra-lette carbon-konstruktion vejer denne lækre flaskeholder mindre end 20 gram, og er dermed blandt de letteste flaskeholdere på markedet. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt den ekstra vægt vil have negativ indflydelse på din performance. Samtidig er materialet ekstremt stærkt, og holder din drikkedunk godt på plads, så den bliver i holderen, selv når det går virkelig hurtigt. Samtidig er S-Works Rib Cage III kompatibel med Specializeds eget multi-tool, som kan monteres i bunden af flaskeholderen.

Alle de produkter, der får lov at bære hædersnavnet S-Works, er af eksklusiv kvalitet. S-Works produkter vælger man, når man kun ønsker det bedste af det bedste! Hos Cykler.dk anbefaler vi med stolthed flaskeholderen Specialized S-Works Rib Cage III til den kompromisløse landevejs-entusiast!