Før DKK 19.999,00
DKK 18.999,00
SparDKK 1.000,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Rigtig lækker Full suspension MTB til prisen
2. Fantastisk affjedring
3. Hydrauliske Shimano MT201 skivebremser

Hvis du for alvor er ved at blive bidt af MTB-sporten, så har du måske nået det punkt, hvor du er begyndt at ønske dig en ægte full suspension mountainbike. Du tænker måske: `Jamen, en full suspension cykel af ordentlig kvalitet koster da en mindre formue!´ Men sådan behøver det heldigvis ikke være. Og endnu engang er det den amerikanske gigant Trek, der opfylder cykel-entusiasternes hedeste drømme.

Trek Fuel EX 5 er nemlig lige præcis en budget-venlig full suspension mountainbike, som vil kunne opfylde de fleste almindelige motionisters behov. Det lette og solide aluminiumsstel er udstyret med knock block samt et skjold på forrøret. Begge dele har til formål at beskytte skjoldet mod skader, i tilfælde af et styrt.

En full suspension mountainbike køber man naturligvis bl.a. for affjedringens skyld. Og Trek Fuel EX5 skuffer da heller ikke, på det punkt. Stellet er udstyret med ISCG 05 vippeled i magnesium, Mino Link, ABP og Boost 130, med 130 Mm vandring. Og forgaflen lader heller ikke meget tilbage at ønske. Her er der nemlig tale om den velkendte RockShox Recon Silver, med hele 140 mm vandring. Så du er særdeles godt rustet, når terrænet begynder at vise tænder. Her er både komfort og performance i højsædet.

Gear-systemet er stærkt og enkelt, idet der er tale om en 1x12 geargruppe fra Shimano. Det virker præcist og gnidningsløst, så du kan koncentrere dig om at yde dit optimale på cyklen, fremfor at skulle spekulere meget over gearskiftene.

De hydrauliske skivebremser kommer ligeledes fra Shimano, og hedder MT201. De gør, hvad de skal, selv under meget vanskelige forhold. Det er jo sådan med bremser, at du næppe skænker dem mange tanker, sålænge de virker. Men den dag, de evt. svigter i en kritisk situation, skal du nok opdage det. Og svigte, det gør Shimano MT201 bremserne ikke!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: