DKK 7.199,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil du elske den
1. Skøn MTB til dig, der vil i gang med at køre løb
2. RockShox Judy forgaffel
3. Shimano MT200 hydrauliske skivebremser,

Måske er du stadig forholdsvist ny indenfor MTB-sporten? Men derfor kan du bestemt sagtens have ambitioner om at begynde at køre løb. I så fald har du brug for en MTB, der kan klare de udfordringer, som konkurrencesporten byder på. Og så gør det jo heller ikke noget, hvis du kan bruge den samme cykel til dine daglige pendlerture til og fra job eller studier!
Nogen vil sikkert spørge, om det virkelig er muligt at få en cykel, der kombinerer disse egenskaber, uden at prisen løber op i de helt høje luftlag? Og ja, det kan faktisk godt lade sig gøre. Kast bare et blik på Marlin 7 fra den amerikanske cykel-gigant Trek!

Grundlaget for denne lækre cykel er Treks velafprøvede aluminiumsstel, som producenten i øvrigt yder livsvarig garanti på. Den indvendige kabelføring har Marlin 7 ligeledes til fælles med Marlin-seriens øvrige modeller.

Også affjedringen er forbedret, i forhold til de lidt billigere modeller: På Marlin 7 får du nemlig en effektivt dæmpende RockShox Judy forgaffel med lockout og op til 100 mm vandring (dog kun 80 mm på de mindre modeller). Det er noget, du vil blive glad for, når terrænet viser tænder!

Den solide 1x10 Shimano-geargruppe giver dig de gear, du har brug for, uden nogen overflødige dikkedarer.

Et er at kunne køre hurtigt, i alle typer terræn. Man skal også kunne bremse, når det er nødvendigt. Det kan du på en Marlin 7, takket være de velkendte Shimano MT-200 hydrauliske skivebremser. Bedre bremser finder du ikke i denne prisklasse!

I størrelserne XS og S har cyklerne et buet overrør, som giver lavere indstigning, så cyklen er lettere at stige på og af for mindre ryttere.

Hjulstørrelser:
•XS og S: 27,5´´
•M, ML.L, XL og XXL: 29´´  

Til slut skal vi måske lige nævne, at Marlin 7 er forberedt for montering af bagagebærer, så du også kan have indkøbs- eller skoletasken med, når du bruger cyklen til pendling.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: