Før DKK 5.799,00
DKK 5.199,00
SparDKK 600,00
Ikke på lager
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil du elske den
1. Virkelig fed XC mountainbike til prisen!
2. 1x10-speed Shimano gearsystem
3. Tektro hydrauliske skivebremser

I disse år får mange mennesker øjnene op for de mange sjove, spændende og action-prægede oplevelser, som MTB-sporten har at byde på. Og det forstår vi sandelig godt! MTB-kørsel er nemlig en sjov og tempo-fyldt motionsform, hvor de fleste kan være med.
Og så behøver det ikke koste en formue at komme i gang med at køre MTB. I hvert fald ikke, hvis din cykel kommer fra Trek, og er en del af den populære Marlin-serie! Marlin 6 er. I mange henseender, indbegrebet af en rigtig `no nonsense´ MTB. Den er fantastisk i terrænet, men den kan bestemt også begå sig, såvel i byen som på landevej.
Cyklen er baseret på Treks velkendte aluminiumsstel (i øvrigt med livsvarig garanti), med indvendig kabelføring. Det er dels med til at mindske behovet for vedligeholdelse, og dels giver det cyklen er smukt, strømlinet look. Der er beslag til montering af bagagebærer, støttefod mm., så denne cykel let kan forvandles til en fremragende pendler-cykel.
Den affjedrede SR Suntour forgaffel med lockout skal du nok blive glad for, når terrænet begynder at blive ujævnt.
En god gear-gruppe er alfa og omega, når man kører offroad. For at gøre det hele så effektivt og så enkelt som muligt, er Marlin 6 udstyret med en stærk 1x10 gearpakke, som giver dig de gear, du har brug for, uden at komplicere tingene unødigt.
I forhold til de helt billige modeller er Marlin 6 blevet opgraderet med hydrauliske Tektro skivebremser. Disse bremser giver god og præcis bremsekraft, hver eneste gang, og ydermere kræver de kun et minimum af vedligeholdelse.
I størrelserne XS og S bøjer overrøret nedad, hvilket giver nemmere af- og påstigning for mindre ryttere.

Hjulstørrelser:
•XS og S: 27,5´´
•M, L, XL og XXL: 29´´

Til en særdeles fornuftig pris får du en virkelig sporty og solid crosscountry-MTB, som også er særdeles anvendelig til dagligdags transport.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: