Før DKK 19.999,00
DKK 14.999,25
SparDKK 4.999,75
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Rigtig lækker full suspension MTB
2.1x12-speed Shimano Deore geargruppe
3.Justerbar stel-geometri, med Mino Link

I disse år bliver stadig flere danskere vilde med at køre på mountainbike. Og det er fuldt ud forståeligt. Det er nemlig en sjov måde at få motion på, og samtidig er det en sport, hvor de fleste jan være med. Mange starter på en hardtail MTB, som der da bestemt også findes mange gode af. Men når du for alvor bliver bidt af MTB-sporten, vil der sandsynligvis komme en dag, hvor du begynder at drømme om de ekstraordinære terræn-egenskaber, som en ægte full suspension MTB byder på.
Top Fuel 5 er et af den amerikanske cykel-gigant Treks bud på en full suspension MTB, der bl.a. er fantastisk til XC-racing.

Cyklens stel er udført i aluminium, som er både let og stærkt. Den innovative Mino Link teknologi gør det muligt at justere stel-geometrien, også imens du befinder dig ude på sporet. Cyklen har desuden Knock Block, som forhindrer, at forgaflen hamrer ind i kabler og lignende, i tilfælde af et styrt.

Apropos forgaflen: Her er der tale om en 120 mm RockShox Recon Silver Solo Air luftforgaffel, med hele 120 mm vandring. Den komplementeres på fornem vis af X-fusion Pro 2 bagdæmper, med to indstillinger. Og så skal terrænet altså blive MEGET barskt, før du ikke kan bibeholde en høj grad af komfort, når du cykler!
En dropper-sadelpind gør det muligt at justere sadelhøjden, imens du kører. Det kan f.eks. være en fordel på nedkørsler (hvor man typisk sænker sadlen).

Den enkle af driftssikre 1x12-speed Shimano Deore geargruppe giver dig et stort gearområde at gøre godt med. Samtidig er der kun en enkelt gearvælger at holde styr på.

Med Trek Top Fuel 5 får du en cykel, der klarer stigninger som en mis, og som kører som en raket på lige vej. Men man skal jo også kunne bremse! Og det er der ingen tvivl om, at du kan, når din cykels bremser er de velkendte hydrauliske Shimano BR-MT200 skivebremser.

Trek Top Fuel 5 er en trail-cykel, der gør, hvad den skal. Resten er op til dig!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: