DKK 24.099,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Sjov hurtig og letkørt full suspension MTB
2. 1x12-speed Shimano geargruppe
3. Fantastisk affjedring (RockShox/FOX)

Der stilles mange krav til en moderne full suspension mountainbike: Først og fremmest skal den være særdeles habil, når terrænet for alvor bliver kuperet. Den må også gerne være hurtig, så man kan køre fra de fleste på sporet. Og så gør det heller ikke noget, hvis den er sjov at køre på!

Hvis du tror, at en cykel, der lever op til disse krav, må være frygteligt dyr, så kan du roligt tro om igen. Her kommer nemlig 2023-versionen af Trek Top Fuel 7!

Fundamentet for denne meget fine MTB er den lette og stærke aluminiumsramme, som giver lige præcis den rette stivhed, så cyklens reagerer lynsnart på selv det mindste input. Samtidig er en aluminiumsramme med til at holde prisen nede, set i forhold til en carbon-ramme.

Affjedringen er nok værd at skrive hjem om: Fortil har vi en 120 mm RockShox Gold 35 RL luftforgaffel med lockout. Lockout-funktionen gør det muligt at fastlåse forgaflens vandring. Det kan især være en fordel, hvis du skal køre længere stræk i fladt terræn.

Og for at gøre affjedringen næsten fuldendt, suppleres forgaflen af en FOX Performance Float DPS bagdæmper med 3 indstillinger. Selv de mest ujævne skovstier og MTB-spor kan bare komme an!

En 1x12-speed Shimano XT geargruppe sikrer, at du altid har et dejligt bredt gearområde at arbejde med. Og samtidig er brugervenligheden i top, fordi du kun har et enkelt gear-greb at holde styr på.

Som noget helt selvfølgeligt er cyklen udstyret med tubeless ready Bontrager-hjul, så du kan vælge at køre uden slange. I så fald bliver risikoen for punkteringer nærmest forsvindende lille.

Et sæt stærke hydrauliske skivebremser (Shimano MT410 calipere) sørger for, at du altid har fuld kontrol over cyklen. Her er der masser af bremsekraft til rådighed, på rette tid og sted, selv i meget glat føre.

Kort fortalt: Den nye Trek Top Fuel 7 er en MTB, som er fantastisk i terrænet, sjov til trail-kørsel, og hurtig i fladt terræn. Faktisk kan du nemt tage cyklen ud til skoven/MTB-sporet, fremfor at skulle transportere den i en bil. Det er både sjovere, nemmere og mere miljøvenligt.

Cykler.dk ønsker dig god fornøjelse med din nye Trek Top Fuel 7!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: