DKK 4.399,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil du elske den
1. Stærk og billig hardtail-MTB
2. 14-speed geargruppe fra Shimano
3. Tektro mekaniske skivebremser

Marlin 4 fra den amerikanske gigant Trek er et godt sted at starte, hvis du gerne vil have en solid, flot og velkørende begynder-MTB, der også kan bruges som pendlercykel i hverdagen.

Denne super cool hardtail-MTB er baseret på en let og stærk aluminiumsramme, med indvendig kabelføring. Sidstnævnte beskytter kablerne mod skader, og fuldender cyklens strømlinede look.

Rammen har studser til montering af skærme og bagagebærer, hvilket især er gavnligt, hvis cyklens skal bruges til pendling.

En SR Suntour XCE 28 fjederforgaffel med 100 mm vandring (80 mm i str XS) sørger for affjedringen.

De brede dæk ruller hurtigt, og er med til at gøre cyklens særdeles velkørende, både offroad og på asfalt.

En 2x7-speed geargruppe fra Shimano giver dig et bredt gearområde at arbejde med, så du altid kan finde et passende gear, uanset, hvilket terræn, du kører i.  

God bremsekraft skal der også til. Og det sørger de mekaniske Tektro skivebremser for. Mekaniske skivebremser er billigere end de hydrauliske af slagsen, og stadig langt mere effektive end de fælgbremser, man kender fra almindelige hverdagscykler. Det gælder ikke mindst i vådt/glat føre.  

På en Trek Marlin 4 kan du (næsten) alt. Den er lavet til at blive brugt. Og så behøver du ikke tømme bankkontoen, for at blive ejer af en Marlin 4.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: