Før DKK 3.999,00
DKK 3.899,00
SparDKK 100,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil du elske den
1. Stærk og enkel hardtail-MTB
2. SR Suntour XCE fjederforgaffel
3. 2x8-speed microSHIFT geargruppe

Går du rundt og overvejer at prøve kræfter med MTB-sporten for første gang? Og måske vil du gerne have en MTB, som du også kan bruge til pendling og anden almindelig transport i hverdagen?

I så fald kan vi glæde dig med, at en cykl, der fuldt ud opfylder disse kriterier, ikke behøver koste en mindre formue.
Specialized Rockhopper er en både stærk og velkørende hardtail mountainbike, som fås med enten 27,5 eller 29´´ hjul.

Ifølge Specializeds filosofi er det nemlig cyklen, der skal passe til cykelrytteren, og ikke cykelrytteren, der skal tilpasse sig efter cyklen. Den tilgang kan vi godt lide, her hos Cykler.dk.  

Grundlaget for denne cykel er en både let og solid ramme i aluminium. Som noget næsten selvfølgeligt er der indvendig kabelføring, som dels beskytter kablerne mod skader, og dels gør underværker for cyklens æstetik.

Fjederforgaflen er en SR Suntour XCE, med en vandring på 80/90/100 mm (størrelsesspecifikt). Der er lockout-funktion, så forgaflens bandring kan fastlåses, når man f.eks. kører længere stræk i fladt terræn/på asfalt.

Noget af det smarte ved en hardtail-;MTB er nemlig, at den også fint kan begå sig på asfalt. I dagligdagen kan du bruge cyklen som almindeligt transportmiddel. Og i fritiden kan du så cykle ud i skoven, og give den gas på MTB-sporet. Du behøver således ikke nødvendigvis transportere cyklen i en bil.

En 2x8-speed microSHIFT geargruppe giver dig masser af gear at arbejde med.  

De mekaniske skivebremser giver dig masser af bremsekraft, selv i vådt/glat føre. Samtidig er mekaniske skivebremser en billigere løsning end de hydrauliske af slagsen.

Kort sagt: En stærk og enkel hardtail-MTB, uden unødige dikkedarer, men med en masse fantastiske features.

OBS: Selv om Rockhopper er en cykel i den budgetvenlige ende af prisspektret, er den værd at passe godt på. Vi anbefaler en godkendt folde- eller kædelås. Se Cykler.dks udvalg af godkendte cykellåse her.  

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: