Specialized Sirrus X 3.0 EQ - 2022

Før DKK 10.399,00
DKK 8.499,00
SparDKK 1.900,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Hurtig og stærk citybike, der ikke går af vejen for en tur på grus
2. Leveres med masser af praktisk udstyr
3. 1x11-speed Shimano Deore geargruppe

2022-udgaven af Specialized Sirrus X 3.0 EQ er cyklen til dig, der cykler mange kilometer, eller som måske har ambitioner om at komme til det! Her har vi virkelig en cykel, der kan bruges til næsten alt. Egentlig er der tale om en citybike, der også kan klare sig på de fleste grusveje. Men Sirrus X 3.0 er ikke en cykel, der er let at sætte i bås, netop fordi den er anvendelig til vidt forskellige former for cykling.

I forhold til Sirrus X 2.0 er X 3.0 blevet lettere og hurtigere, Det skyldes ikke mindst den nye forgaffel, der, ligesom stellet, er af aluminium. De brede Pathfinder-dæk giver et godt vejgreb, både på våd/glat asfalt, og når du begiver dig ud, hvor asfalten slipper op. Kørestillingen er ganske oprejst, hvilket mindsker belastningen af arme og overkrop.  

EQ står for `Equipped´. Og det er med god grund, at Specialized anvender denne betegnelse om denne lækre cykel. Den er nemlig udstyret med både bagagebærer, støtteben, integrerede  DRYTECH-skærme, samt dynamolygter. Det eneste, der mangler, er dig!

Geargruppen er en 1x11-speed Shimano Deore. Den er let at betjene, og giver dig et gearområde, der vil være mere end tilstrækkeligt bredt til langt de flestes behov. Når dette gearsystem er så brugervenligt, skyldes det ikke mindst, at du kun har en enkelt gearvælger at holde styr på.

De hydrauliske skivebremser er blevet opgraderet, i forhold til tidligere modeller. Nu hedder de Tektro HD-R280, og de skal nok levere rigeligt med bremsekraft, selv under vanskelige forhold.  

Specialized Sirrus X 3.0 EQ er perfekt, både til pendleren, til motionisten og til den eventyrlystne cykel-turist!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: