Før DKK 8.399,00
DKK 6.999,00
SparDKK 1.400,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Smuk, stærk og hurtig citybike
2. 2x9-speed microSHIFT geargruppe
3. Forgaffel i carbon

En citybike er et fantastisk transportmiddel til dig, der bor i byen, og måske pendler til og fra job eller uddannelse. Hvis du f.eks. har 5 km hver vej, så bliver det til mange kilometer i løbet af et år. Og dertil kommer alle de andre ting, som du måske også bruger din cykel til: Indkøbsture, kørsel til og fra sociale aktiviteter i fritiden. Måske skal du også hente og bringe børn i daginstitutionen. Alle disse udfordringer stiller store krav til din cykel.

Specialized melder sig nu på banen (eller måske snarere på cykelstien) med 2022-udgaven af Sirrus 3.0. Og som du vil se nedenfor. Er den alt, hvad en moderne citybike skal være! Hjertet i denne dejlige cykel er den både lette og stærke aluminiumsramme, som, med sin meget fine geometri, er med til at gøre din cykeltur både hurtig og komfortabel. Denne ramme skal nok holde i mange år, selv om du bruger dine cykel til mange og lange ture.
Forgaflen er udført i carbon (kulfiber), hvilket sparer noget vægt, i forhold til en forgaffel af metal.

En god gearing giver cyklen fart, og hjælper dig med at overvinde de udfordringer, som terræn og modvind udsætter dig for. Og på Sirrus 3.0 får du en 2x9-speed microSHIFT geargruppe, som byder på et ganske bredt gearområde.

Men hvad nytter det, at man kan køre stærkt, hvis man ikke kan bremse, når der er behov for det? Derfor er Sirrus 3.0 udstyret med Tektro HD-R280 hydrauliske skivebremser. Og det er noget helt andet end de klassiske hverdagscykels V-bremser. Med hydrauliske skivebremser har du oceaner af bremsekraft til rådighed, selv når sneen dækker cykelstien. Samtidig kræver bremserne kun minimal vedligeholdelse.

På en Sirrus 3.0 er du godt rustet til at møde hverdagens transportmæssige udfordringer!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: