Specialized Sirrus 2.0 - 2022

Før DKK 5.699,00
DKK 4.699,00
SparDKK 1.000,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Stærk, enkel og funktionel citybike
2. 2x8-speed geargruppe
3. Hydrauliske skivebremser

For dig, der cykler meget i bymæssig bebyggelse (måske pendler du dagligt flere km, til og fra job eller uddannelse), og som måske også gerne vil køre en hurtig tur på landevejen af og til, kan en citybike være det perfekte valg. Og en god citybike behøver heldigvis ikke koste en formue.

Fra amerikanske Specialized kommer nu 2022-modellen af den populære Sirrus 2.0. Læs med nedenfor, og se, hvor meget, du får for pengene!

Cyklen er bygget op omkring et let og stærk aluminiumsstel, der er lavet til at holde i mange år. Den faste forgaffel er udført i stål, og har en god frigang, så der er plads til et par brede dæk. Cyklens geometri giver en ganske oprejst kørestilling, hvorved arme og overkrop belastes mindst muligt.

Når byens stejle bakker skal forceres, og/eller modvinden er hård, kan du trygt stole på den bomstærke 2x8-speed MICROshift geargruppe. Her er masser af gear at gøre godt med, både til at klare de terrænmæssige udfordringer, og til at give den fuld gas, hvis turen går ud af byen, hvor den endeløse landevej lokker, med god plads til lange, hurtige etaper.

Men uden kontrol er fart i bedste fald meningsløst, og i værste fald decideret livsfarligt. Derfor har Specialized udstyret Sirrus 2.0 med et sæt meget kraftige Promax F1 hydrauliske skivebremser. Og hvis du ikke hidtil har været vant til hydrauliske skivebremser, vil du blive positivt overrasket over, hvor effektive, de er, selv i vådt/glat føre.

Sirrus 2.0 er, kort fortalt, en rigtig arbejdshest til dig, der cykler mange kilometer, og som gerne vil have en `no-nonsense´ citybike, der ikke koster en formue, og som kan holde i mange år.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: