DKK 58.999,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Stærk og smart gravelbike i carbon
2. Future for og bag
3. 1x12-speed trådløs, elektronisk Sram geargruppe

At købe sig en ny gravelbike er en stor ting for de fleste. Gravelbiken er sandsynligvis den mest alsidige type cykel, vi har.

Og netop fordi en gravelbike skal kunne bruges til mange lange og hårde ture, skal både kvalitet og generelle køreegenskaber være i top.

Derfor er det godt, at du kan finde den nye Specialized Diverge STR Expert lige her på Cykler.dk!

Lgesom de øvrige medlemmer af Diverge-familien er Expert-modellen baseret på et let og solidt stel i 11r FACT carbon. Et anden fælles træk er den affjedrende Future Shock-teknologi, både for og bag. Du vil blive overrasket over den store, positive forskel, som denne teknologi gør, når du først kommer ud på de ujævne grusstier. Her er der tale om en særdeles effektiv affjedring, uden at man af den grund er nødt til at gå på kompromis med hverken performance eller styreegenskaber.

En trådløs, elektronisk 1x12-speed Sram eTap AXS geargruppe sørger for, at du altid har rigeligt med gear at gøre godt med. Og gearskiftene er så gnidningsløse, at du knapt mærker dem.

Men et er at kunne køre langt og hurtigt, under snart sagt alle forhold. Man skal også kunne bremse ned igen. Og det kan du, takket være de bomstærke hydrauliske Sram Rival eTap AXS skivebremser.

Specialized Diverge STR Expert er stærk og alsidig, som en vaskeægte gravelbike skal være!  
Tilbage er kun at sige: Husk hjelmen! Og hvad med en godkendt kædelås, til at beskytte din fede cykel mod uærlige personer?

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: