DKK 74.999,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. En gravelbike i særklasse!
2. Carbon-ramme m. Future Shock for og bag
3. Trådløs, elektronisk geargruppe fra Sram

Det er ikke uden grund, at gravelbikes er populære som aldrig før! Disse smarte cykler er nemlig alsidige som få. De er hurtige og solide til de lange, daglige pendlerture. De kan bruges til eksempelvis cykelferier. Og når asfalten slipper op, er den seriøse gravelbike for alvor på hjemmebane!

Den nye STR Pro er blandt de tunge drenge i Diverge familien fra den amerikanske producent Specialized.

Grundlaget for cyklen er det både lette og stærke carbon-stel, som er forsynet med den innovative Future Shock-teknologi (30 mm fortil, og 20 mm bagtil). Filosofien bag Future Shock er, at man skal affjedre rytteren, ikke cyklen. Resultatet er, at rytteren bliver mindre udmattet efter en lang dag i cykelsadlen, samtidig med, at kontrollen over cyklen er i top, under alle forhold.  

Gode gear skal der også til. Og heller ikke her er folkene hos Specialized gået på kompromis med noget. Diverge STR Pro er nemlig udstyret med den trådløse, elektroniske Sram RED eTap AXS Eagle geargruppe (1x12-speed). Og den fungerer bare! Lette, gnidningsløse gearskift, gang efter gang. Gearområdet er bredt, og brugervenligheden er `second to none´!

På denne cykel kan du køre både stærkt og sjovt, dag efter dag, langt ud i fremtiden. Og når der skal bremses ned igen, kan du trygt stole på de hydrauliske Sram Force skivebremser!

Specialized Diverge STR Pro er en trofast `arbejdshest´ i det daglige, og en fantastisk følgesvend at drage på eventyr med!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: