Specialized Diverge Comp Carbon - 2022

DKK 40.999,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Carbon-ramme med fantastisk geometri
2. 1x11-speed Sram Rival geargruppe
3. Future Shock 2.0 forgaffel

Gravelbikes er populære som aldrig før. Det skyldes sikkert ikke mindst, at en god gravelbike kan bruges til næsten alt!

Diverge Comp Carbon fra amerikanske Specialized er baseret på den samme lette og stærke carbon-ramme og den samme Future Shocks 2.0 forgaffel, som man finder på Diverge-familiens dyreste medlem, Pro Carbon. Men i modsætning til sin langt dyrere `storebror´ er Comp Carbon udstyret med en mekanisk Sram Rival geargruppe (1x11-speed) og et sæt hydrauliske Sram Rival skivebremser. Der er tale om komponenter, som er både solide og funktionelle, men ikke tilnærmelsesvist så dyre som dem, man finder på Diverge Pro Carbon, der jo bl.a. er udstyret med trådløst gearskift.

Carbon-rammen yder på en helt speciel geometri, som bevirker, at cyklen er stabil,når der køres på grusveje og lignende, men samtidig reagerer både præcist og hurtigt på ethvert lille input fra styringen, når der køres på landevej.

De brede Pathfinder Pro-dæk er dejligt letkørende på asfalt, og giver et fremragende vejgreb ved decideret gravel-kørsel.

Den gravel-specifikke geargruppe giver dig et fantastisk bredt gearområde at arbejde med, og samtidig er den så brugervenlig, som den kan blive, idet du kun har en enkelt gearvælger at holde styr på.

Cyklen er forberedt for montering af diverse ekstraudstyr, hvilket især kan være en fordel, hvis du skal på en længere cykelferie og/eller bruge den til de daglige pendlerture, som en gravelbike jo også er velegnet til.

Hvis du drømmer om at deltage i gravel-løb, er Specialized Comp Carbon også et glimrende bud. Men lad konkurrenterne få god lejlighed til at beundre din cykel, før løbet begynder. Når startskuddet lyder, ser de nemlig kun ryggen af dig!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: