DKK 117.999,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Gravelbike i absolut topklasse!
2. Future Shock for og bag
3. Trådløs, elektronisk 1x12-speed Sram geargruppe

At køre på gravelbike er bare livet! Det synes mange efterhånden. Og hvis du virkelig lever og ånder for at køre mange lange og udfordrende ture, og måske endda kører gravel-løb på højt niveau, så er kun den bedste gravelbike tilfredsstillende.

Når der står S-Works på et produkt, så ved man, at produktet indgår i Specializeds mest eksklusive produktserie. Det gælder også for 2023-versionen af S-Works Diverge STR!

Denne lækre gravel-raket er baseret på en fjerlet ramme i 11r FACT carbon. Ganske vist er rammen ca. 100 gram tungere end forgængeren, men til gengæld er styreegenskaberne blevet endnu skarpere end før.
Future Shock-teknologi, både fortil og bagtil, er også én af de features, som S-Works modellen deler med de lidt billigere

Diverge-modeller. Her affjedrer man rytteren, i stedet for cyklen. Resultatet er, at cyklen `hopper´ langt mindre, når underlaget bliver ujævnt. Resultatet er bedre kontrol, og mindre træthed.

Geargruppen er den sublime Sram RED eTap AXS (1x12-speed), som er trådløs og elektronisk. Her er der ingen kabler, som kan sætte sig fast, eller blive beskadiget. Gearskiftene er lette og silkebløde, også når du skifter gear for 117. gang på en dag.

Hvis du vælger at sætte penge i en S-Works Diverge STR, får du det ypperste indenfor gravelbikes. Dine cykel-kammerater vil kaste mange beundrende blikke på din cykel. Men når startskuddet lyder, ser de kun dir baghjul!

OBS: Cykler i denne prisklasse vil desværre altid være eftertragtede af cykeltyve. Opbevar, så vidt muligt, din S-Worls Diverge STR i et aflåst rum. Og under alle omstændigheder er det en god idé med en
forsikringsgodkendt kædelås
.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: