Før DKK 10.399,00
DKK 9.859,00
SparDKK 540,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Hurtig og stabil racer til begynderen
2. Meget alsidig og stærk cykel
3. Tektro C 550 mekaniske skivebremser

Hvis du lige er begyndt på nogenlunde seriøs landevejscykling, så har du behov for en både hurtig og stabil racercykel, som ikke behøver være dyr. Og heldigvis er vi, hos Cykler.dk, leveringsdygtige i kvalitetscykler til fornuftige priser.
En af disse cykler er Treks nye Domane AL 3 Disc. Den amerikanske gigant har, gennem snart mange år, gjort sig bemærket med solide, velkørende og smukke cykler til stort set alle formål, og i bogstaveligt talt enhver prisklasse.

Hvis du beslutter dig for en Domane AL 3 Disc, får du et lækkert aluminiumsstel, med en lækker enduro-geometri, som gør cyklingen til en sjov og sikker oplevelse. Forgaflen er i kulfiber (carbon), og har ekstra frigang mellem dæk og gaffel, så du kan montere bredere dæk, i tilfælde af, at du for lyst til at forsøge dig som gravel-rytter. Men her slutter alsidigheden ikke! Cyklen er nemlig forberedt for montering af både skærme og bagagebærer, hvilket også gør den særdeles anvendelig som dagligdags transportmiddel. F.eks. til pendling, indkøbsture eller til transport til og fra aktiviteter i fritiden. Dermed får du transportmiddel og træningsredskab i et. Det er til gavn, både for din kondition og for klimaet.

Geargruppen er en 2x9-speed Shimano Sora, som er både let og stærk. Der er integrerede bremse- og geargreb, så både gear og bremser bliver meget nemme at betjene.

De mekaniske Tektro C 550 skivebremser leverer solid bremsekraft, og behøver kun et minimum af vedligeholdelse. Desuden er mekaniske skivebremser med til at holde prisen nede, i forhold til de hydrauliske af slagsen.  
Hvis du overvejer at tage skridtet ind i landevejscyklingens fantastiske verden, så er din kommende cykel her!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: