DKK 49.999,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Stærk og velkørende gravelbike i carbon
2. 1x12-speed trådløs, elektronisk SRAM geargruppe
3. Tubeless carbon-hjul

Hvis du er på udkig efter en gravelbike, som er både let, stærk, hurtig og alsidig, så er Megamo Silk AXS 01 værd at se nærmere på. Hos Cykler.dk glæder vi os over at kunne tilbyde den og de andre fantastiske cykler fra den spanske producent Megamo til vore kunder.

Rammen på Silk AXS 01 er lavet i carbon, som er et både let, stift og stærkt materiale. Så selv om cyklen ikke vejer meget, kan den bestemt sagtens holde til at blive brugt. Det er nemlig det, den er lavet til. Forgaflen er kompatibel med dæk op til 45 mm.

Cyklen leveres med et tubeless hjulsæt i carbon. Når der køres `slangeløst´, er risikoen for punkteringer meget begrænset. Du kan således roligt svinge væk fra asfalten, og ud på stier og grusveje, hvor eventyret venter.

Geargruppen er en god, gammel kending. Det er nemlig den trådløse, elektroniske 1x12-speed SRAM GX AXS Eagle. Gearskiftene sker så blødt, at du knapt nok bemærker dem. Og behovet for vedligeholdelse er minimalt, ganske enkelt fordi man har sagt farvel til kabler, som kan knække eller sætte sig fast.

Uden kontrol er fart meningsløs. Derfor er det godt, at cyklen er forsynet med hydrauliske SRAM AXS skivebremser. De gør, hvad de skal, selv under vanskelige forhold.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: