Lidt om firmaet The Crankbrothers


Firmaet Crankbrothers startede under særdeles beskedne forhold i en garage i Laguna Beach.

Siden firmaets spæde start har Crankbrothers udviklet sig til en verdenskendt producent af tilbehør, udstyr og værktøj til især MTB folket.

Sortimentet af Crank brothers produkter omfatter bl.a. pedaler, sko, sokker, værktøj og masser af andet tilbehør.

Produkter fra Crankbrothers er generelt kendetegnet af et enkelt og solidt design. Det ses tydeligt, at der her er tale om produkter, som er lavet til at blive brugt af dig, der cykler meget, og under udfordrende forhold.

Hos Cykler.dk giver vi fri fragt på alle ordrer over 299 kr.


Når du afgiver en ordre til 299 kr. eller derover, på Cykler.dk, giver vi gratis fragt. Og hvis du putter en vare, som koster mindre end 299 kr. i din indkøbskurv, så laver vi en god fragtpris til dig.

Prisgaranti


Hos Cykler.dk giver vi prisgaranti: Hvis du kan finde den samme vare billigere i nogen dansk fysisk butik eller webshop, så vis os det. Så tilbyder vi dig varen til samme pris. Det er da et fair tilbud.

Kontakt Cykler.dk


Der er flere måder at kontakte Cykler.dk på: Ring på tlf.: 77340818, send os en mail på info@cykler.dk, eller besøg os i vores store fysiske butik i Lemvig.

OBS: Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, er så sikker på, ikke at gå glip af de mange fine tilbud. Så er det bare at gå ind på Cykler.dk, og tilføje varen til din kurv. Så får du også gratis fragt på enhver ordre til 299 kr. eller derover.

Velkommen hos Cykler.dk!