DKK 21.599,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Fin gravelbike til rimelig pris
2. 2x11-speed Shimano GRX geargruppe
3. Tubeless Ready Fælge


Gravelbikes har vundet indpas blandt danske cykel-entusiaster. Det skyldes sikkert ikke mindst, at gravelbikes er så alsidige: De er hurtige på asfalt, solide til pendlerturen eller cykelferien, og så kan de også bruges offroad, såsom på grusveje eller skovstier. Det er, når asfaltvejen slipper op, og landevejsrytterne sætter kursen hjemad, at den ægte gravelbike for alvor ruller sig ud!

Når det er sagt, så ser en gravelbike også super cool ud, når den står foran fitnesscentret eller caféen!

Den nye Trek Checkpoint ALR 5 viser med al tydelighed, at en god gravelbike ikke behøver koste en formue. Her får du en både let og stærk aluminiumscykel, som er klar på både pendlerture og offroad-eventyr.

Cyklens innovative geometri gør den både hurtig og adræt, men den er stadig yderst stabil, når det skal gå virkelig stærkt, ned ad de stejle nedkørsler. Forgaflen har kulfiberben, 100 mm vandring, og er tilstrækkeligt bred til, at du kan montere nogle virkelig seriøse graveldæk. Fælgene er naturligvis tubeless ready, så du kan vælge at anvende slangeløse dæk.

Stellet har indvendig kabelføring, og der er masser af studser, for montering af skærme, bagagebærer, stel-tasker og meget andet. Og det er netop den slags detaljer, der gør gravelbikes så alsidige!

En lækker 2x11-speed Shimano GRX geargruppe sikrer, at du kan klare langt de fleste typer terræn. F.eks. er der et par ekstra lave gear, til når du skal op ad en stejl stigning, eller igennem et område med blødt underlag.

Et sæt hydrauliske Shimano SM-RT70 skivebremser sikrer dig al den bremsekraft, du kan ønske dig.

Lad din stolthed flyve højt på en Trek Checkpoint ALR 5!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: