DKK 38.499,00
Levering 1-2 dage

Derfor vil du elske den
1. Fjerlet gravelbike i carbon
2. Trådløs 12-speed Sram Rival eTap AXS geargruppe
3. IsoSpeed afkoblingsled giver øget komfort


Hvis man ønsker ekstraordinære oplevelser, må man til tider fravige det velkendte. Og hvis du, som cykel-entusiast, elsker at søge nye, anderledes veje, har du brug for en cykel ud over det sædvanlige. En cykel, der først for alvor træder i karakter der, hvor almindelige landevejscykler må give op. Det er her, de virkelig dedikerede gravelbikes kommer rullende ind på scenen, på deres brede graveldæk. Sådan en cykel er Trek Checkpoint SL6 eTap!

Folkene hos den enorme amerikanske cykelproducent Trek har skabt en super lækker gravelbike, med et fjerlet carbon-stel. På landevejen er denne cykel hurtig nok til at give mange andre cykler baghjul, men det er først, når man bevæger sig ud på de snoede grusveje og mindre stier, at Checkpoint SL6 eTap viser sit sande værd.

Forgaflen, som er Treks egen kreation, er i fuld carbon, og tilstrækkeligt bred til et sæt virkelig seriøse graveldæk, som giver cyklen et fremragende greb i underlaget. Stellet har naturligvis intern kabelføring, og der er masser af studser til alt det ekstraudstyr, der hører sig til på en gravelbike, og som giver disse cykler både sjæl og funktionalitet. Vibrationer fra underlaget dæmpes yderligere af det innovative IsoSpeed afkoblingsled.

Men det, der for alvor får denne lækre cykel til at skille sig ud fra mængden, er den fuldstændig trådløse Sram Rival eTap AXS 12-speed geargruppe, som giver helt uhørt gnidningsløse, silkebløde gearskift. Så kan du koncentrere dig om at give den fuld gas på cyklen, frem for at skulle spekulere over gearskiftene. Selv i dette benhårde prissegment må dette system siges at give en helt uhørt funktionalitet og brugervenlighed. Det er bare at trampe i pedalerne, og nærmest svæve hen over enhver forhindring.

De hydrauliske skivebremser hedder ligeledes Sram eTap. Og de er af samme tårnhøje standard som geargruppen. Der er præcis og hurtig bremsekraft til enhver situation. Både til den gængse træningstur og den dag, hvor liv og helbred måske afhænger af cyklens evner til at bremse!

Trek Checkpoint SL 6 eTap er gravelbiken til dig, der har store offroad cykeldrømme, og ikke er bange for at forfølge dem! Vi anbefaler, at du køber en god lås sammen med denne cykel. Der er mange, der vil misunde dig den!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: