DKK 55.299,00
Vælg variant for status

Derfor vil du elske den
1. Topkvalitets gravelbike
2. Trådløst 2x12 Sram Force eTap gearsystem
3. Vibrationsdæmpnde IsoSpåeed afkoblngsled

Du er nået til det sted, hvor der ikke er mere asfalt. Landevejs-cyklisterne er for længst vendt om. Du og din cykel er nu helt alene, midt i naturen. Hvad gør du? Vender du om, og sætter kursen hjemad, hvor kaffe og Netflix venter?
NEJ! Hvis du kører på en Trek Checkpoint SL7 eTap, så lukker du øjnene et øjeblik, og hører cyklen hviske til dig: Lad eventyret begynde! Og så fortsætter du ellers ud i det ukendte.

Den lækre Checkpoint SL7 eTap fra amerikanske Trek er en gravelbike i absolut topklasse. Den er konstrueret over en fjerlet kulfiberramme, der, som noget ganske naturligt, er udstyret med Treks eget IsoSpeed afkoblingsled. Sammen med carbon-forgaflen opsluger denne lækre detalje de irriterende vibrationer fra underlaget, så du lettere kan holde til en lang dags vild gravel-cykling. Forgaflen er naturligvis ekstra bred, så du har mulighed for at montere dæk helt op til 45c.

Checkpoint SL7 eTap er designet til at kunne klare selv de mest udfordrende gravel-løb i overlegen stil. Den er også særdeles velegnet til eksempelvis en længere cykelferie. Som det er skik og brug på en seriøs gravelbike, er denne cykel selvfølgelig udstyret med studser til montering af skærme og bagagebærer, så du også kan bruge den til pendling eller anden transport-cykling i hverdagen. Og skulle du få lyst til en hurtig træningstur på landevejen, så klarer den såmænd også det, uden problemer.

Du vil hurtigt komme til at elske det super smarte Sram Force eTap AXS 2x12 gearsystem, som fungerer 100% trådløst, og giver dig de mest gnidningsløse gearskift, du nogensinde har oplevet. Gearskift fungerer jo bedst, når du stort set ikke lægger mærke til dem.

De hydrauliske Sram force skivebremser sørger for, at du altid har fuld kontrol over cyklen.
Vind gravel-løb, eller oplev den vilde natur, på en Trek Checkpoint SL7 eTap fra Cykler.dk!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: