Før DKK 54.799,00
DKK 46.999,00
SparDKK 7.800,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Let og stiv carbon ramme
2. IsoSpeed i både for og bagende
3. Lækkert integreret rum i stellet til slanger og andet

Hvis du kører lange og hyppige etaper på landevejen, så skal du have en let og funktionel cykel, som giver maksimal komfort.

Her byder den amerikanske cykel-gigant Trek ind med Domane SL 7 eTap. Det er en virkelig carbon-raket i topklasse.

Intet er så irriterende som gearkift, der ikke virker. Dette problem er du ude over, hvis du vælger Domane SL 7 eTap. Og det kan du takke den geniale, 100% trådløse SRAM's Force eTap AXS geargruppe for. Her skifter gearet altid let og gnidningsløst.  Når denne geargruppe kombineres med det innovative, vibrationsdæmpende IsoSpeed system (både for og bag), opnår man utrolige resultater.

Forgaflen har masser af frigang, og der kan anvendes dæk på op til 38c, så du er sikker på at kunne køre sikkert, selv når underlaget er meget hårdt.
På denne cykel bliver dine etaper både længere, hurtigere og sjovere. Og det er vel egentlig selve essensen af cykelsport!

Det super-lette, aerodynamiske carbon-stel giver optimale fart-egenskaber. Samtidig er der indvendig kabelføring, og et smart opbevaringsrum til slanger mm. Du får således en cykel, som ikke alene er let, hurtig og komfortabel, men som også lever op til høje standarder, hvad design angår!
 
Som noget helt specielt leveres Domane SL 7 eTap med en SRAM Force AXS effektmåler, som du kan bruge til at optimere din effektivitet, når du træner på cyklen.

Trek Domane SL 7 eTap er cyklen til den dedikerede gravelrytter, som også vægter komfort og design højt. Prøv den hos Cykler.dk, og bliv begejstret!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: