DKK 19.999,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Virkelig meget gravelbike for pengene
2. 1x12-Speed geargruppe fra SRAM
3. SRAM Apex hydrauliske skivebremser

En gravelbike kan du have glæde af til mange forskellige former for cykling: Den er stærk som dagligdags pendlercykel. Den er hurtig og sporty på landevejen. Og når asfalten slipper op, og landevejsrytterne vender om, svinger du ind på grusvejene, hvor din gravelbike virkelig er i sit es.

2024-modellen af Trek checkpoint ALR 5 er en solid og velkørende gravelbike, som sikkert vil tiltale mange.

Rammen i 300 Series aluminium, og forgaflen er carbon, er identisk med dem, vi finder på den lidt billigere Checkpoint ALR 4. Her er rigeligt med studser til cykeltasker, skærme, bagagebærer og flaskeholdere. Man ser tydeligt, at der her er tale om en cykel, der henvender sig, både til pendleren og til backpackeren. Hvis du får monteret en bagagebærer, kan der eksempelvis også blive plads til et barnesæde, så junior kan komme med på tur.

Hvad komponenter angår, ligger ALR 5 lige et trin højere end ALR 4: Her får du f.eks. en 1x12-speed SRAM Apex geargruppe. Og de mekaniske Tektro C550 skivebremser, som findes på ALR 4, har måttet vige pladsen for et sæt hydrauliske SRAM Apex skivebremser, som giver fantastisk bremsekraft, selv i vådt/glat føre.

Alt i alt en utroligt stærk, velkørende og alsidig gravelbike til dig, der kan lide at cykle både tit, langt, hurtigt, og af og til andre steder end på asfalt-vejene.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: