DKK 25.599,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Til pendleren, motionisten og eventyreren
2. Studser til bagagebærer, skærme mm.
3. Trådløs, elektronisk geargruppe fra SRAM

Gravelbikes er nogle af de mest alsidige cykler på markedet. Og det er sikkert én af grundene til, at disse cykler er blevet så populære. En gravelbike er stærk nok til at kunne klare mange og lange daglige pendlerture, år ud og år ind. På landevejen er den sjov og kvik. Og på grus er den helt fantastisk.

Treks nye Checkpoint ALR 5 er baseret på en let og stærk aluminiumsramme, som er forsynet med masser af studser, så det er let at få monteret skærme, bagagebærer, flaskeholdere, og hvad du nu ellers måtte have brug for på dine cykelture.

Fælgene (Bontrager Paradigm) er tubeless ready, så du kan vælge at køre uden slanger i dækkene. Derved reduceres risikoen for punkteringer kraftigt.

De hydrauliske SRAM Apex skivebremser giver dig den kontrol, som er så vigtig, både for sikkerheden og for den almindelige cykelglæde.

Men hvad er det da, der får Checkpoint ALR 5 AXS til at skille sig ud fra den `almindelige´ Checkpoint ALR 5?

Jo, det er geargruppen, som er en trådløs, elektronisk SRAM Apex eTap AXS 1x12-speed. Her får du silkebløde, lynhurtige gearskift, gang efter gang. Og du behøver ikke være nervøs for, at mere elektronik vil betyde, at der er flere ting, som kan gå i stykker. Faktisk forholder det sig omvendt, idet der ikke er nogen kabler.

Checkpoint ALR 5 AXS er en fantastisk cykel, både til hverdagen, til motion, og ikke mindst til eventyr i naturen.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: