Før DKK 18.999,00
DKK 17.499,00
SparDKK 1.500,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Let og stærk carbon-gravelbike
2. 1x11-speed Shimano GRX geargruppe
3. Meget alsidig cykel

Når asfaltvejen slipper op, og landevejsrytterne vender om, begynder en gravelbike at vise sig fra sin bedste side. Disse hurtige og bomstærke cykler ELSKER ganske enkelt grusveje. Men de kan bestemt også begå sig på asfalt.

Her er Cube Nuroad C.62 Pro bestemt ikke nogen undtagelse. Her har vi at gøre med en stærk, flot, hurtig, adræt og ikke mindst, sjov gravelbike, som klarer alt, lige fra daglig pendling til gravelløb, motionsture på landevej, eventyr ud i vildnisset, eller måske en decideret cykelferie.

Det lette., aerodynamiske og stærke carbon-stel er forberedt for montering af bl.a. skærme og bagagebærer. Hvis du vælger at få påmonteret skærme, har forgaflen plads til 40 mm dæk. Hvis du kører uden skærme, kan den tage 45 mm dæk.  

Med diverse ekstraudstyr påmonteret har du en solid pendler-cykel, som kan klare lange, daglige ture i overlegen stil. Hvis du får sat en bagagebærer på, kan du også vælge at anvende et barnesæde, så junior kan komme med far eller mor på eventyr. Husk hjelm til jer begge.

En 1x11-speed Shimano GRX geargruppe overfører kraften fra dine tråd til de solide Schwalbe-dæk. Og når der skal bremses ned igen, kan du trygt regne med, at de hydrauliske Shimano BR-RX400 Skivebremser leverer masser af hurtig, præcis bremsekraft, lige på stedet.

Som du ser, er Cube Nuroad C:62 Pro en cykel, som kan klare langt det meste. Som altid, når vi snakker Cube, får du utroligt meget for dine penge. Og så er cyklen oven i købet virkelig flot. Den skal nok tiltrække misundelige blikke. Så hvad med en godkendt cykellås?

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: