DKK 24.099,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Super cool gravelbike i aluminium
2. 1x11-speed geargruppe
3. En cykel, der klarer langt det meste

På en gravelbike kan man næsten alt: Den er hurtig og komfortabel på asfalten, og når asfalten slipper op, og grusveje og jordstier begynder, er gravelbiken virkelig i sit es.

Trek Checkpoint ALR 5 Driftless er bestemt ikke nogen undtagelse. Cyklen er opkaldt efter `The Drift less Area´, et område i den amerikanske stat Wisconson, hvor cykel-giganten Trek har hovedkvarter.

Cyklens aluminiumsstel er udstyret med masser af studser til montering af skærme, bagagebærer, flaskeholdere, cykeltasker mv. Og der er naturligvis intern kabelføring, som dels beskytter kablerne, men også forbedrer såvel cyklens aerodynamik som dens formfuldendte look.  

De brede Bontrager-hjul er naturligvis tubeless ready. Hvis du vælger at køre `Slangeløst´, får du en meget høj grad af punkteringsbeskyttelse, hvilket især er en kæmpe fordel, når man kører på grus.

Geargruppen, en Shimano GRX 1x11-speed, er stærk og enkel, med et bredt gearområde. Især når du skal op ad bakker, eller gennem områder med blødt underlag, vil du blive glad for de meget lave gear.

Hydrauliske skivebremser er nærmest en selvfølge på cykler af denne kaliber. Og det er bremser, som du kan stole på, også i meget glat/vådt føre.

Checkpoint ALR 5 Driftless er virkelig en gravelbike, som kan det, en gravelbike skal kunne: Den klarer både lange, daglige pendlerture, hurtig kørsel på landevej, gravelløb, eventyr ud i naturen, og endda en længere cykelferie, med cykeltasker påmonteret.

Det eneste, der mangler, er dig!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: