Før DKK 25.799,00
DKK 20.899,00
SparDKK 4.900,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Lækker, komfortabel racer
2. Klarer også lettere gravel-cykling
3. IsoSpeed for optimal vibrationsdæmpning

Der findes masser af racercykler, som er hurtige. Og så findes der racercykler, som er både hurtige og alsidige. Dem findes der måske knapt så mange af. En sådan cykel er Domane SL5 fra den amerikanske gigant Trek. Og hvis man kender lidt til Trek, så kan det næppe undre, at det lige netop er dem, der sender denne lækre cykel på markedet!

Domane SL5 er, ligesom så mange andre lynhurtige racere, baseret på et let og solidt carbon-stel. Indvendig kabelføring giver cyklen er smukt, helstøbt look, og forbedrer desuden aerodynamikken. Cyklen har IsoSpeed både for og bag, hvilket i betydelig grad reducerer vibrationer fra underlaget, så du lettere kan holde dig frisk, når der skal køres langt. Man behøver nemlig ikke gå på kompromis med komforten, blot fordi man gerne vil køre hurtigt (i hvert fald ikke, hvis man vælger en cykel fra Treks Domane-serie).

Komforten øges yderligere af de lækre Tubeless Ready hjul, som kommer fra Bontrager.
Hvis du, fra tid til anden, gerne vil køre en lille tur på grus, bliver det næppe heller noget problem. Forgaflen har nemlig en betydelig dækfrigang, så du let kan montere bredere dæk.

Geargruppen betyder, om ikke alt, så i hvert fald en hel del, når det skal gå stærkt på landevejen. Og på Domane SL5 får du en 2x11 Shimano 105 geargruppe. Så er du sikret lette og gnidningsløse gearskift, gang på gang, samtidig med, at du har et meget bredt gear-område til rådighed.  

De hydrauliske Shimano 105 flat mount skivebremser virker, som de skal, også, når føret er vådt og/eller glat.
Alt i alt må man sige, at Trek Domane SL5 gør sig særdeles positivt bemærket i klassen for racercyklen under 30000 kr.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: