DKK 24.099,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Hurtig, aerodynamisk racer til rimelig pris
2. Carbon-ramme
3. 2x11-speed Shimano 105 geargruppe

En god landevejscykel behøver heldigvis ikke koste en formue. Det beviser den amerikanske cykel-gigant Trek, med den nye model af den populære Domane SL 5.
Her får du virkelig meget endurance-cykel for pengene. Lad os kaste et blik eller to på vidunderet!

Det lette og strømlinede stel i 500 Series OCLV carbon kender vi fra flere andre modeller i Domane-serien. Det er både stærkt og funktionelt, med integreret opbevaringsrum, IsoSpeed afkoblingsled og indvendig kabelføring. IsoSpeed vil du især blive glad for, når vejen bliver en smule ujævn. Det innovative afkoblingsled sørger for at neutralisere vibrationerne, så din cykling bliver mere behagelig, og du bliver mindre træt, efter at have tilbragt en lang dag i cykelsadlen.
Et integreret opbevaringsrum til diverse praktiske småting er der også.

Aerodynamikken er i top, og vægten i bund. De fjerlette carbon-hjul fra Bontrager er naturligvis tubeless ready, så du kan vælge at køre uden slange.

Så er der geargruppen. Det er den velkendte og meget stærke 2x11-speed Shimano 105. Her får du et meget bredt gearområde, og en høj grad af funktionalitet, uden at prisen stikker af, på nogen måde.

Et sæt hydrauliske skivebremser fra Shimano sørger også, at du altid har masser af bremsekraft til rådighed, også, når vejen er våd/glat!

Hvis du køber en Trek Domane SL 5, får du en billet til utallige eventyr på landevejen, uden at du behøver tømme bankkontoen!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: