Før DKK 34.799,00
DKK 27.899,00
SparDKK 6.900,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Meget komfortabel racer
2. 2x11-speed Shimano Ultegra gearsystem
3. IsoSpeed for og bag

På en rigtig god landevejsracer skal kvalitet, komfort og fart helst gå op i en højere enhed. Det siger sig selv, at det ikke altid er let at finde en cykel, der lever op til denne til tider komplicerede målsætning. Og ikke desto mindre er det lykkedes de dedikerede ingeniører hos amerikanske Trek at skabe en cykel, hvor denne treenighed er nærmest fuldendt!

Trek Domane SL6 er, først og fremmest, en cykel til dig, der ønsker en hurtig racer, skabt til den endeløse landevej. Men stadigvæk er komforten høj. Det skyldes ikke mindst den omstændighed, at stellet er udstyret med vibrationsdæmpende IsoSpeed, både for og bag. Endvidere er der Bontrager IsoTone styret, som ligeledes dæmper vibrationer. Det giver mindre træthed på de lange, hårde dagsture. Cyklen er selvfølgelig også hurtig nok til, at du kan køre løb på den. Selv om mange hurtigt bliver glade for den komfortable endurance-geometri, så er der nemlig ingen tvivl om, at Domane SL6 først og fremmest er en hurtig racer!

Stellet er (naturligvis, fristes man til at tilføje), udført i carbon. Et sæt Bontrager Paradigm Comp Tubeless Ready hjul sparer vægt, og giver øget komfort.

Geargruppen er en 2x11 Shimano Ultegra. Så du behøver ikke frygte, at der opstår en situation, hvor det kniber med at finde et passende gear at køre i. Og når der skal bremses ned igen, klarer de hydrauliske Shimano RT800 skivebremser denne opgave i overbevisende stil. For selv om vi elsker fart, så kan der jo også opstå situationer, hvor det er rart at have et sæt solide bremser!

Kort sagt: En ægte højkvalitets carbon-raket, hvor der heller ikke er sparet på komforten!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: