DKK 60.199,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Hurtig carbon-racer i fedt design
2. IsoSpeed for sublim vibrationsdæmpning
3. 2x12-speed Shimano 105 geargruppe

Når det skal gå virkelig stærkt på landevejen, tæller hver eneste detalje. Aerodynamik, lav vægt og gode komponenter er faktorer, som hjælper dig til at nå det mål, som er alfa og omega: FART!

Fra den amerikanske producent Trek kommer nu 4. generation af den fjerlette carbon-racer Domane SLR6. Og den skal nok komme til at vise, at den kan spise kirsebær med de helt store.

Cyklens `fundament´ er den populære 800 Series OCLV carbon-ramme, som vel godt kan siges at være én af Treks bedste.
Der er IsoSpeed afkoblingsled, som giver en behagelig, blid vibrationsdæmpende effekt, når der er ujævnheder på vejen. Det betyder mere komfortabel cykling, og mindre træthed, når der skal køres langt og hurtigt.

Forgaffel og hjul er, ligesom rammen, udført i carbon. Hjulene kommer fra Bontrager, og er, som noget ganske selvfølgeligt, tubeless ready. Hvis du vælger at køre slangeløst, bliver risikoen for punkteringer meget lille.

Geargruppen er en 2x12-speed Shimano 105. Og det er en meget solid, velfungerende og brugervenlig geargruppe, som nok skal klare såvel de hårdeste stigninger som de vildeste spurter. Der er rigeligt med gear at vælge imellem.  

Om du kommer til at vinde løb på din nye Trek Domane SLR 6, afhænger selvfølgelig i høj grad af dig selv. Men muligheden er i hvert fald til stede!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: