DKK 80.199,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Smuk og hurtig landevejsracer
2. Komponenter af høj kvalitet
3. Endnu et pletskud fra Trek

Når der står Trek Domane SLR 7 på en racercykel, ved du, at du har at gøre med et produkt af høj kvalitet. Det gælder også for 4. generation af Domane SLR 7.

Det ultralette carbon-stel er designet med henblik på at skabe en fremragende aerodynamik, samtidig med, at al overflødig vægt er skåret bort. Og man må sige, at det er lykkedes! Stellet er udstyret med det innovative IsoSpeed afkoblingsled, som giver øget komfort, når der viser sig ujævnheder på vejen.

De slanke Bontrager Aeolus Pro hjul skærer sig gennem vinden, og giver dig en fin kontakt med underlaget.
Uanset, hvilke forhold, du kører under, så skal gearsystemet være i orden. Og på Trek Domane SLR 7 får du en 2x12-speed Shimano Ultegra Di2 geargruppe. Det er en elektronisk geargruppe, som sikrer dig bløde, gnidningsløse gearskift, uanset, hvor mange gange, du skifter gear i løbet af en dag. Og med hele 2x12 gear bliver garområdet så bredt, at du i praksis altid kan finde et passende gear at køre i.

Et sæt stærke Shimano skivebremser sørger for, at du altid kan bremse, når du skal. Det gælder også, når kørebanen er våd. På en Domane SLR 7 kan du derfor ikke kun køre stærkt. Du har også gode chancer for at komme sikkert hjem igen!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: