DKK 8.499,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Utroligt fed gravelbike til prisen
2. Mekaniske Tektro MD-C510 skivebremser
3. 2x8-speed Shimano Claris geargruppe

En gravelbike skal køre godt, både på asfalt og på grus. Den skal være både hurtig, stærk og alsidig. Den må også gerne være flot. Og endelig gør det heller ikke noget, hvis den ikke koster spidsen af en jetjager.

Hvor utroligt, det end kan lyde, så er det lykkedes for tyske Cube at skabe en gravelbike, der lever op til alle disse mangeartede krav. Navnet er Cube Nuroad.

Cyklens lette og stærke aluminiumsstel har, som noget ganske naturligt, indvendig kabelføring, hvilket dels beskytter kablerne mod snavs og skader, men som også forbedrer cyklens aerodynamik, og gør underværker for dens smukke, stilfulde look.  

Den faste forgaffel er bred nok til et virkeligt seriøst graveldæk (40 mm med skærme, og 45 mm uden). Stellet har endvidere studser til montering af Skærme, bagagebærer og støtteben. Disse ting kan især være praktiske, hvis du bruger cyklen til pendling og anden transport i dagligdagen. Måske kan cyklen endda erstatte en bil? Hvem ved?

Geargruppen er en 2x8-speed Shimano Claris. Det burde således nok være muligt at finde et passende gear at køre i, uanset typen af terræn. Bakker og modvind er barnemad for denne cykel. Det kan du glæde dig over, når du smilende suser forbi de sure bilister, som sidder fast i myldretidens bilkøer.

Gode bremser skal der bestemt også til. Derfor er Cube Nuroad udstyret med mekaniske Tektro MD-C510 skivebremser. Disse bremser virker upåklageligt, selv i glat føre, og samtidig er de noget billigere end hydrauliske skivebremser. Bremserne kræver kun minimal vedligeholdelse.

Hvis du ønsker en både flot og velkørende `no nonsense´ gravelbike, som også er til at betale, så er Cube Nuroad sagen for dig.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: