DKK 13.799,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Flot og hurtig aluminiumsracer
2. Forener performance og komfort
3. 2x11-speed Shimano 105 geargruppe

Bare fordi du gerne vil cykle sportsligt, skal du ikke være nødt til at gå på kompromis med komforten. Det er den filosofi, folkene hos Cube i Waldershof i den sydtyske delstat Bayern har lagt til grund for Cube Attain SLX.
Her er der nemlig tale om en racercykel, som er skabt med henblik på at få komfort og performance til at gå op i en højere enhed. Lyder det vanskeligt? Måske. Men for Cube er der kun ganske lidt, der er umuligt!

Cyklens slanke aluminiumsstel er både stærkt og let, og de glatte svejsninger fuldender cyklens smukke look. De smalle hjul (fremstillet af Cube selv) skærer sig ubesværet gennem vinden.

Forgaflen er i carbon, hvilket også er med til at spare noget vægt.

Geargruppen er en 2x11-speed Shimano 105. Så der er masser af gear at gøre godt med, både når en stigning skal forceres, og når du giver den `fuld hammer´ (som vi siger, her i Cykler.dks vestjyske hjemstavn) på de lange, flade strækninger.

Når der skal bremses ned igen, kan du trygt stole på de stærke hydrauliske Shimano 105 skivebremser. Her er der masser af bremsekraft, lige på rette tid og sted. Det gælder også i vådt føre. Kun med fuld kontrol over cyklen bliver farten noget værd.

Cube er, med god ret, især kendt for producentens meget fine mountainbikes. Men Cube kan bestemt også lave racercykler. Det er 2023-modellen af Attain SLX et fornemt bevis på.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: