DKK 15.999,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Super alu-racer til prisen
2. 2x11-speed Shimano 105 geargruppe
3. Tubeless ready hjul fra Bontrager

Heldigvis behøver man ikke hive den helt store tegnebog frem for at få en hurtig og velkørende landevejscykel. Det kan nemlig godt lade sig gøre at få en racercykel med aluminiumsstel, der har den lethed og de aerodynamiske egenskaber, som man ellers primært forbinder md carbon-racere.

Kig blot på den nye Trek Èmonda ALR 5!

Med sit ultralette stel i 300 series Alpha Aluminium er denne cykel designet til at være klassens letteste. Stellet har aerodynamisk udformede rør og usynlige svejsninger, så cyklen fremstår æstetisk smuk.
Her er der virkelig tale om en fuldblods racercykel, der ubesværet skærer sig gennem selv den strideste modvind.

Hjulene kommer fra producenten Bontrager, og de er selvfølgelig tubeless ready, så du kan vælge at køre helt uden slanger. Så bliver risikoen for punkteringer nærmest forsvindende lille.

Geargruppen er en 2x11-speed Shimano 105, så det bliver ikke gear, du kommer til at mangle, uanset, om du skal spurte afsted mod mållinjen eller forcere hårde stigninger.

Men et er at kunne køre stærkt. Noget andet er, at man også skal have fuld kontrol over cyklen, under alle forhold. Og det har du, takket være de hydrauliske flat mount skivebremser. Her behøver du aldrig tvivle på bremsekraften, heller ikke, når vejen er våd.

Èmonda ALR 5 er den perfekte cykel til dig, der gerne vil have en smart, hurtig og driftssikker racer, som ikke koster en halv arm!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: