Trek FX 3 Disc Equipped

Før DKK 9.599,00
DKK 8.799,00
SparDKK 800,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Meget lækker hybridcykel til prisen
2. Hydrauliske Shimano skivebremser
3. Leveres med div. udstyr påmonteret

En funktionel, solid og alsidig cykel kan være til stor hjælp i en travl hverdag. Måske kan cyklen endda blive en brugbar erstatning for bilen, til fordel for både helbred, pengepung og klima?

Fra den amerikanske gigant Trek kommer den super smarte hybridcykel FX 3 Disc Equipped. Og her får du virkelig noget for pengene!

Cyklen er bygget op omkring en både let of stærk aluminiumsramme, med en forgaffel af carbon (kulfiber). Den interne kabelføring beskytter kablerne mod skader, forbedrer cyklens aerodynamik, og gør også underværker for æstetikken. Styret er fladt, hvilket giver en mere oprejst kørestilling, end man typisk oplever på cykler med det klassiske `racerstyr´. De ergonomisk udformede håndtag mindsker belastningen af hænder og underarme.

Geargruppen er en 1x10-speed Shimano Deore. Den er både solid og brugervenlig, idet der ikke er nogen forskifter, og derfor også kun én gearvælger at betjene. Gearområdet er mere end rigeligt bredt til langt de flestes behov.
Dækkene har god punkteringsbeskyttelse.

Men et er at kunne køre langt og hurtigt. Man skal også kunne bremse. Og det kan du, takket være de stærke hydrauliske Shimano skivebremser. Selv i meget glat/vådt føre er der masser af bremsekraft til rådighed, lige på rette tid og sted.

Det er bestemt ikke nogen overdrivelse, når Trek har valgt at kalde denne model for `Equipped´ (`Udstyret´). Den kommer nemlig med både lygter støtteben, skærme og bagagebærer påmonteret.

Det eneste, der mangler, er dig, til at trampe i pedalerne!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: