Før DKK 8.799,00
DKK 7.999,00
SparDKK 800,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Se mere
(+ DKK 349,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Derfor vil du elske den
1. Stærk og alsidig hybridcykel
2. 10-Shimano-gear
3. Performance, komfort og design i top

Trek FX 3 Disc er, hvad en hybridcykel kan være. Den kan nemlig bruges til en lang række formål i dagligdagen: Den er driftssikker og komfortabel på de lange pendlerture, praktisk som transportmiddel i byen, og på landevejen er den både hurtig og sjov.

Fundamentet for denne lækre cykel er den samme aluminiumsramme, som man også finder på de andre Trek FX 3-modeller. Forgaflen er af carbon, hvilket er med til at holde vægten nede. Cyklens smukke helstøbte look fuldendes af den interne kabelføring, som desuden beskytter kablerne, og er med til at optimere cyklens aerodynamik.

Styret er fladt, og håndtagene har en behagelig, ergonomisk udformning.

En god gargruppe skal der også til, når man cykler tit, langt og hurtigt. Derfor har Trek udstyret FX 3 Disc med en 1x10-speed
Shimano Deore geargruppe. Og den er der kun godt at sige om: gearområdet er bredt, og brugervenligheden er helt i top. Her skal du nemlig kun holde styr på én gearvælger. I stedet kan du koncentrer dig om at trampe i pedalerne!

Men uden kontrol betyder fart intet. Derfor er det godt, at du altid kan stole på de hydrauliske Shimano MT201 skivebremser. De virker perfekt, i al slags vejr. Det er noget helt andet end de fælgbremser, man kender fra traditionelle hverdagscykler.

Der kan let monteres diverse ekstraudstyr, såsom skærme, bagagebærer, lygter og/eller støtteben på Trek FX 3 Disc. Det klarer Cykler.dks 5-stjernede værksted gerne for dig.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: