Før DKK 5.599,00
DKK 5.299,00
SparDKK 300,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Se mere
(+ DKK 349,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Derfor vil du elske den
1. Let og velkørende hybridcykel
2. 2x9-speed geargruppe fra Shimano
3. Tektro HD-M280 hydrauliske skivebremser

Hybridcykler er populære her i Danmark. Og det er ikke uden grund. En hybridcykel er nemlig anvendelig, både til pendling, til turcykling, til træningsture på landevejen og til mange andre formål.

Med 2023-udgaven af Trek FX 2 Disc tager vi lige et skridt op ad stigen, i forhold til `lillebror´, FX 1 Disc. FX 2 Disc er nemlig udstyret med hydrauliske skivebremser (Tektro HD-M280). Og disse bremser kan du stole på, under alle forhold. Også, når vejen/cykelstien er sneglat.  

Også geargruppen er en anden end på FX 1 Disc. På FX 2 Disc finder du nemlig en 2x9-speed Shimano geargruppe. På FX 1 Disc må du ´nøjes´ med en 2x8-speed. Så det bliver i hvert fald ikke gear, du kommer til at mangle.

Men i øvrigt har FX 2 Disc meget til fælles med FX 1 Disc: Der er livsvarig garanti på den stærke og lette alu-ramme. Og aerodynamik, komfort og design er i top.

Den indvendige kabelføring beskytter kablerne, mindsker behovet for vedligeholdelse, og forbedrer aerodynamikken, samtidig med, at cyklens strømlinede look fuldendes.

Èn af hybridcyklernes store forcer er deres alsidighed. Og endnu mere alsidig kan cyklen blive, hvis man eftermonterer diverse udstyr. Det kan f.eks. være skærme, lygter, bagagebærer eller støtteben. Cyklen er forberedt for montering af masser af udstyr. Og selve monteringen hjælper Cykler.dks topmoderne værksted gerne med.

På en Trek FX 2 Disc er du godt kørende, mange år frem i tiden!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: