Før DKK 4.799,00
DKK 4.079,15
SparDKK 719,85
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Se mere
(+ DKK 349,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Derfor vil du elske den
1. Smart og alsidig hybridcykel
2. Livsvarig garanti på rammen
3. 2x8-spped Shimano geargruppe

En hybridcykel er anvendelig til mange formål: Den klarer de daglige pendlerture og anden dagligdags transport som en mis. Og på landevejen er den både hurtig og komfortabel.

Desuden må hybridcyklen gerne være smart at se på. Og så gør det jo heller noget, hvis den ikke koster en formue.

Den nye Trek FX 1 Disc er en super lækker hybridcykel, som faktisk formår at leve op til alle de nævnte kriterier.

Som noget helt særligt yder Trek livsvarig garanti på den både lette og solide aluminiumsramme. Der er naturligvis intern kabelføring, hvilket ikke alene beskytter kablerne, men også forbedrer aerodynamikken, og fuldender cyklens helstøbte look.

De dobbeltbundede fælge kommer, ligesom dækkene, fra den kendte producent Bontrager.

Det bliver ikke gear, du kommer til at gå ned på, hvis du vælger at købe en Trek FX 1 Disc. Den er nemlig udstyret med en 2x8-speed Shimano geargruppe. Du kan således altid finde et gear, der passer til det terræn, du kører i.

Gode bremser skal der også til. Og heller ikke her er der nogen mangler: På Trek FX 1 Disc finder du nemlig et sæt mekaniske Tektro MD-M310 skivebremser. Mekaniske skivebremser er med til at holde prisen nede, i forhold til hydrauliske skivebremser. Og du får stadig en bremsekraft, som er langt bedre end den, man kender fra traditionelle fælgbremser.

Cyklen er forberedt for montering af masser af udstyr. Det kan eksempelvis være skærme, lygter, støtteben eller meget andet. Når du vælger at tilkøbe ekstraudstyr, hjælper Cykler.dks værksted gerne med monteringen.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: