DKK 3.999,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 349,00)
Se mere
(+ DKK 799,00)
Se mere
(+ DKK 1.149,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. En rigtig allround hybridcykel
2. Masser af muligheder for montering af ekstraudstyr
3. Hydrauliske skivebremser

Trek FX 1 Disc er en hybridcykel, der kan samle familien, og give små og store cykel-oplevelser. Og det kan vi alle trænge til, i en tidsalder, hvor man let kommer til at tilbringe meget af sin tid ved diverse computere, smartphones og tablets.

Ligesom FX-familiens andre medlemmer er FX 1 Disc er meget alsidig hybridcykel; den er anvendelig, såvel til daglige pendlerture til og fra job eller studie, og til hyggeture i sommerlandet som til motionsture på landevejen.

Især på landevejen vil de nyde godt af de hele 21 gear, som gør det muligt at forcere stigninger, uden stort besvær. På denne cykel kan du desuden opnå en ikke ubetydelig fart. Og hvad der er mindst lige så vigtigt: Du kan også bremse ned igen, takket være de hydrauliske skivebremser, der giver en særdeles god og præcis bremsekraft, uanset vejret, og underlaget beskaffenhed. Endvidere er det værd at nævne, at hydrauliske skivebremser kun kræver minimal vedligeholdelse. Det er denne type bremser, der adskiller FX 1 Disc fra den lidt billigere FX 1.

Det lette aluminiumsstel har et smukt, helstøbt look, ikke mindst takket være den indvendige kabelføring. Producenten giver desuden livsvarig garanti på selve stellet.

Cyklen kommer med et væld af studser, der muliggør montering af masser af ekstraudstyr, såsom skærme, bagagebærer, lygter og meget mere. Med en barnestol bagpå bliver FX 1 Disc til en rigtig familie-cykel!
Hvis du vil registrere dine træningsdata, kan du etablere forbindelse mellem cyklen og din smartphone, via DuoTrap S (medfølger ikke), og sende dine data direkte til en fitness-app.

Hvis du søger en solid, driftssikker hybridcykel, der ikke behøver koste alverden, så behøver du ikke lede længere!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: