Før DKK 4.899,00
DKK 4.099,00
SparDKK 800,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Se mere
(+ DKK 349,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Derfor vil du elske den
1. Enkel, solid og billig citybike
2. 2x7-speed microSHIFT geargruppe
3. V-bremser

Er du på udkig efter en citybike, som kan transportere dig fra A til B og retur, uden for mange dikkedarer? Så er det godt, at der findes enkle og solide cykler, som ikke behøver koste en mindre formue. Sådan en cykel er 2022-udgaven af Sirrus 1.0 fra Specialized! Læs med nedenfor, og opdag, hvad Sirrus 1.0 kan gøre for dig!

`Det elementært nødvendige. Det er det, som du har brug for på din vej!´ Fra barndommen husker mange af os nok denne sjove sang, som stammer fra Disneys `Junglebogen´. Og man skulle næsten tro, at ingeniørerne hos Specialized havde fulgt samme filosofi, da de designede Sirrus 1.0.

På denne cykel kan du klare de daglige pendlerture, og anden dagligdags transport i bymæssige omgivelser, uden at behøve at tømme bankkontoen. Der er tale om en cykel, der er bygget til at dække det helt basale transportbehov. Dette er også grunden til, at Sirrus 1.0 er det billigste medlem af Sirrus-familien.

Cyklen er bygget op omkring et let og stærk aluminiumsramme, i et smukt, helstøbt design, som fuldendes af den indvendige kabelføring. Derved er kabler også godt beskyttet, så behovet for vedligeholdelse holdes på et minimum.
Forgaflen er i hi-ten stål.

Cyklens lækre geometri giver dig en meget oprejst kørestilling, så belastningen på arme, hænder og overkrop mindskes.
Når bakken er stejl og/eller modvinden hård, vil du blive glad for den herlige 2x7-speed microSHIFT geargruppe. Her får du et gearområde, som er mere end tilstrækkeligt bredt til almindelig bykørsel.

Denne cykel er udstyret med almindelige V-bremser, som du kender fra klassiske hverdagscykler. Også det er med til at holde prisen nede.

Kort sagt: En solid og billig citybike til daglig transport, og uden megen kostbar højteknologi!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: