DKK 4.399,00
Levering 1-2 dage
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Se mere
(+ DKK 349,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Derfor vil du elske den
1. Stærk, alsidig hybridcykel til fornuftig pris
2. Livsvarig garanti på rammen
3. 3x7-speed Shimano geargruppe

En hybridcykel er ideel for dig, der både skal bruge din cykel til pendling, til anden daglig transport, og måske en motionstur på landevejen nu og da, eller måske bare en masse ture ud i det blå.

Trek FX 1 er en smart og solid hybridcykel, som ikke koster en formue. Der er livsvarig garanti mod brud på aluminiumsrammen, som i øvrigt også er forsynet med masser af studser til montering af praktisk ekstraudstyr, såsom skærme, bagagebærer, støtteben, lygter og meget andet. Ekstraudstyr er med til at gøre den lækre allround-cykel så alsidig, som den gerne skal være.

Sæt f.eks. et barnesæde på bagagebæreren. Så kan du hente og bringe dit barn i daginstitutionen og/eller du og dit barn kan drage ud på jeres egne små eventyr i fritiden.

Cyklen er forsynet med en 3x7-speed geargruppe fra Shimano. Så det bliver i hvert fald ikke gear, du kommer til at mangle, uanset hvilket terræn, du kører i.

Trek FX1 har stærke fælgbremser med lineært træk, både for og bag.

Hvis du køber en Trek FX1, får du en stærk `arbejdshest´, som vil tjene dig trofast, langt ud i fremtiden, og som ikke koster alverden.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: