Før DKK 5.699,00
DKK 4.699,00
SparDKK 1.000,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Fantastisk hybridcykel til prisen
2. 1x8-speed MicroSHIFT geargruppe
3. Hydrauliske skivebremser

At anskaffe sig en cykel, der kan bruges til lidt af hvert, behøver ikke koste en formue. Prøv bare at kigge på 2022-modellen af Sirrus X 2.0 fra den amerikanske producent Specialized.

Du tænker måske, at det må være begrænset, hvad man kan få for omkring 5500 kr., når vi snakker hybridcykler. Men læs med nedenfor, og du vil blive overrasket!

Denne cykel er baseret på en let og stærk aluminiumsramme, med indvendig kabelføring, hvilket dels beskytter kablerne mod snavs og skader, men som så sandelig også er med til at fuldende cyklens smukke, helstøbte udseende. Cyklen er udstyret med en stiv stål-forgaffel, som er lavet til at holde til mange tusind kilometers kørsel.

Geargruppen er stærk og enkel. Det er nemlig en 1x8-speed MicroSHIFT. Den giver dig et tilpas bredt gearområde at arbejde med, samtidig med, at du kun har en enkelt gearskifter at holde styr på.

Bremsekraften er der heller ikke noget at udsætte på. Du har nemlig et sæt Promax F1 hydrauliske skivebremser til rådighed. Og de skal nok gøre, hvad de er lavet til at gøre!

Specialized X 2.0 er en hybridcykel, som elsker grusveje. Når landevejscyklerne vender forhjulet hjemad, træder denne cykel for alvor i karakter. På en Specialized Sirrus X 2.0 kan du køre tit, langt og på steder, hvor du ikke ville kunne komme på en landevejscykel. Desuden har Sirrus X 2.0 fladt styr, hvilket giver en lidt mere oprejst kørestilling end på en gravelbike, der typisk har racercyklen drop bar (racerstyr).

Specialized Sirrus X 2.0 er udstyret med brede 42C Pathdinder-dæk, som er lavet til at holde til det meste. Så er det bare op til dig, hvor du vil køre hen!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: