Før DKK 409,00
DKK 389,00
SparDKK 20,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dem
1. Meget solide platformspedaler til prisen
2. Kan bruges med almindeligt fodtøj
3. Ideelle til dig, der er ny indenfor MTB-sport

Danskerne er blandt de mest cykel-glade folkefærd i verden. Tusinder af danskere tramper dagligt i pedalerne, enten i forbindelse med daglig transport til og fra job, studier eller andre gøremål, eller i en sportslig sammenhæng. Og det er med pedaler som med masse raf andre ting, vi bruger i hverdagen: Vi skænker den måske ikke en tanke, når de fungerer, men når de ikke gør, opdager vi det med det samme.

Det er netop derfor, at det er så vigtigt, at du har et par gode pedaler på din cykel. Især mountainbikes er blevet populære her i landet. Det skyldes sikkert blandt andet, at mountainbikes er anvendelige, både til dagligdags transport og til en tur på MTB-sporet eller skovstien.  Hvis du er ny indenfor MTB-sporten, og måske hovedsageligt bruger din MTB til pendling, kan det være en fordel at have et sæt pedaler, som kan bruges sammen med almindeligt fodtøj.
Og her kommer Shimano PD-EF205 Explorer ind i billedet!

Her får du en både solid og relativt billig platformpedal, hvor du ikke behøver bruge cykelsko. Du er altså fri for at have skiftesko med i tasken, når du pendler til og fra job eller uddannelse. Og når det bliver weekend, og MTB-sporet kalder, springer du bare på cyklen, uden at behøve skifte pedaler.

Shimano PD-EF205 giver en fin kraftoverførsel, så du også kan få noget ud af din MTB, når du bruger den i en sportslig sammenhæng.

Pedalerne kræver kun beskeden vedligeholdelse. Det anbefales, at man rengør pedalerne, hvis de har været udsat for vand, mudder eller andet snavs. Desuden kan man, med jævne mellemrum, giver lejer et par dråber syrefri smøreolie.

Explorer betyder `opdagelsesrejsende´ eller ´udforsker´. Og med Shimano PD-EF205 Explorer pedaler på din cykel er du virkelig klar til at begynde at udforske MTB-sportens fascinerende verden!