Før DKK 649,00
DKK 499,00
SparDKK 150,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. Smart og stærk vendbar pedal
2. Krop i aluminium, og aksel i chromoly stål
3. Anvendelig med cykelsko eller alm. fodtøj

Du kender det sikkert: Til hverdag bruger du din cykel til pendling, eksempelvis til og fra job eller studier. Og måske cykler du også til og fra fritidsaktiviteter, og når du skal købe ind. Når man er glad for at cykle, er mulighederne (heldigvis) mange.

Når du så har fri, og vejret er til det, bruger du måske din cykel til træning. Det er selvfølgelig herligt, men pedalerne kan godt komme til at udgøre et issue: Når du er ude for at træne, vil du gene have mest muligt ud af hver eneste watt, du kan presse ud af din krop. Derfor har du brug for et par sporty klikpedaler. Og til sådanne kræves et par cykelsko.

Når du pendler/transport-cykler, er situationen den omvendte: her er det
besværligt at skulle cykle i cykelsko, og så have skiftesko med. Hvem gider slæbe skiftesko med, hvis man bare skal forbi det lokale supermarked?

Så hvad skal du gøre? Skal du skifte pedaler, alt efter, om du skal pendle eller træne på din cykel? Skal du slæbe skiftesko med alle vegne?

Nej, du behøver faktisk ikke gøre nogen af delene! Med Shimanos PD-EH 500 SPD kombipedaler kan du få både klikpedal og platform-pedal, i en og samme pedal. Pedalen er ganske enkelt vendbar! Du har platform-pedal på den ene side, og klikpedal på den anden.

Pedalen har en krop af aluminium, imens akslen er af chromoly stål. Du får således en både let og solid pedal, der holder til lidt af hvert.
Ved montering bør man være opmærksom på, at venstre pedal har links-gevind (skal skrues mod uret, når pedalen monteres), imens den højre har alm. højre-gevind.

Disse pedaler kræver ikke megen vedligeholdelse, men sørg for at tørre dem ene for snavs og mudder efter hver tur. Man kan med fordel smøre gevind og lejer med lidt syrefri olie.
Specifikationer:

•Justerbare spænder
•Vægt ca. 383 gram pr. sæt
•Anbefalet klampe: SM-SH51 eller SM-SH56
•Gevind-størrelse: 9/16"
•Materiale: Aluminiums-krop og chrom molybdæn aksel
•Farve: Mørk grå
•Type: SPD og platformspedaler
•Pedalerne leveres inklusive et sæt SPD klamper type SM-SH56