Før DKK 999,00
DKK 899,00
SparDKK 100,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske dem
1. Kan bruges både som flad pedal og som klikpedal
2. 403 gram pr. par
3. Stærk konstruktion, i aluminium og stål

Når du skal en tur i skoven, og virkelig give den gas på stier og mountainbike-spor, kan det være rart med et sæt gode klikpedaler på din MTB. Men når du bruger din MTB til pendling eller anden almindelig transport i byen, er klikpedaler måske ikke altid det mest praktiske. Det er ofte besværligt at skulle have skiftesko med, hvis du skal i skole, eller bare en tur ned til købmanden. Til den slags kørsel er det nemmere med flade pedaler, fordi du så kan køre i almindelige sko.

Producenten Crankbrothers har løst dette problem for dig, så du ikke behøver lægge dig fast på enten den ene eller den anden type pedal! Med pedalerne fra Double Shot serien kan du nemlig frit vælge mellem, om du vil bruge pedalen som flad pedal eller som klikpedal. Det er selve essensen af en hybrid-pedal.  

På billedet ser du Double Shot 3. Selve pedalen er lavet i aluminium, imens spindel og fjeder er lavet i stål, så slidstyrken er helt i top. Det er således ikke uden grund, at producenten giver hele 5 års garanti på disse fantastiske pedaler.
På hver side af pedalen finder du 8 justerbare stifter, som sikrer, at den fod bliver på pedalen, selv når du for alvor tramper igennem. Klikpedalen har en udløservinkel på 15/20 grader.

Crankbrothers Double Shot 3 fås enten i sort eller i rød, alt efter, hvad du måtte foretrække. Find disse smarte og solide pedaler på Cykler.dk, og bliv lige så begejstret for dem, som vi er!