Før DKK 949,00
DKK 809,00
SparDKK 140,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Effektivitet og komfort i top
2. Med snørebånd og `lace pocket´
3. Gode og slidstærke MTB-sko til flade pedaler

`Lace´ betyder `snørebånd´ på engelsk. Og hvis du foretrækker et pa mountainbike-sko med snørebånd, så kan vi varmt anbefale Stamp Lace skoene fra den kendte producent Crankbrothers.

Hvis du foretrækker at køre med flade pedaler på din MTB, så er disse sko absolut et fornuftigt bud. Med disse sko er effektiviteten i top. Det sørger bl.a. den meget slidstærke ydersål for. Sålen er lavet af den helt unikke MC2-gummiblanding, som både giver en meget fin kraftoverførsel, og meget høj slidstyrke. Selve mønstret er udformet således, at det giver en meget fin kontakt med pedalen. Og samtidig kan du også gå i cykelskoene, hvis du f.eks. skal stå af cyklen, for at komme forbi en forhindring i terrænet.

Hvis du har stifter på dine pedaler, vil du hurtigt komme til at glæde dig over mønstrets helt specielle evne til at omslutte stifterne. Så er du sikker på, at din fod ikke glider nogen steder, når der trampes hårdt i pedalerne.
Når snørebåndene er bundet, kan du vælge at putte selve sløjfen op i den dertil beregnede `lace pocket´. Så risikerer du ikke, at de bliver filtret ind i kæder, tandhjul mv.

Hvis du vælger Stam Lace, får du et par MTB-sko, vor effektivitet og komfort virkelig går op i en højere enhed. Faktisk er skoene så komfortable, at du sagtens kan have dem på hele dagen. Det skyldes ikke mindst den meget høje grad af åndbarhed. Hvis du f.eks. skal køre i bil ud til MTB-sporet, kan du tage dine cykelsko på hjemmefra, og beholde dem på, til du er hjemme igen.

Som du ser, har vi kun godt at sige om disse lækre sko!