Før DKK 1.099,00
DKK 879,00
SparDKK 220,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Effektive, komfortable MTB-sko
2. Speed Lace snørelukning og velcro-strop.
3. Slidstærk sål i MC2 gummiblanding

Kravene til en god mountainbike-sko kan være mange: Skoen skal give en god kraftoverførsel, så de watt, din krop genererer, ikke går tabt, før de bliver overført til pedalerne, og videre til underlaget. Skoen skal naturligvis også være komfortabel, selv på de meget lange etaper, hvor dine fødder virkelig kommer til at svede. Og så gør det heller ikke noget, at skoen er god at gå i, hvis du skulle blive nødt til at stige af cyklen undervejs.

Måske sidder du og tænker: Det er da vist ikke muligt at lave en sko, der lever op til alle kriterier! Og da slet ikke uden at prisen stikker helt af! I så fald kan du godt tænke om igen, for her er Crankbrothers Stamp Speed Lace!

Den special-designede Match-sål består af den helt specielle MC2 gummiblanding, som dels er ekstremt slidstærkt, og dels giver en fremragende kontakt med pedalen. Mønstret omslutter på fornem vis pedalernes stifter (hvis du bruger pedaler med stifter), og gør desuden, at skoene er gode at gå i, hvis du har behov for at stå af cyklen undervejs.

Det innovative Speed Lace snørelukningssystem er nemt og hurtigt at bruge, og giver en meget fin pasform. En `lace pocket´ holder snørebåndene på plads, så de ikke kommer i karambolage med kæde eller lign., og en bred velcro-strop sikrer, at skoen bliver siddende, hvor den skal.

Crankbrothers Stamp Speed Lace byder desuden på en meget høj grad af åndbarhed. Faktisk er disse sko så komfortable, at du sagtens kan have dem på fra morgen til aften, selv når du virkelig giver den gas på MTB-sporet!