Før DKK 999,00
DKK 779,00
SparDKK 220,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Super lækker allround MTB-/trail-sko
2. Stivhedsindeks på 6 ud af 14
3. BOA L6 drejeskive for præcis mikrojustering

Der findes en talemåde, som lyder: Træer har rødder. Mennesker har fødder! Det lyder indlysende, og rummer samtidig en væsentlig sandhed: Et træ løber ingen steder. Det bliver stående, til det bliver fældet, går ud, eller vælter i en storm. Men mennesker er det omvendt. Vi går millioner af skridt i løbet af et liv. Og når vi cykler, er det fødderne, der overfører kraften fra kroppe til pedalerne, og videre til hjulene.

Uanset, om vi går eller cykler, gælder det, at hvis fødderne ikke har det godt, vil det hurtigt påvirke både performance og almindelige velvære i en negativ retning. Derfor findes der heldigvis cykelsko til sort set enhver form for cykling.  Og de nye Bontrager Evoke MTB-sko er perfekte til dig, der elsker trailcykling.

Fundamentet for denne sko er en stiv og skridsikker ydersål af Tachyon-gummi. Den solide indersål i nylon-komposit har et stivhedsindeks på 6 ud af 14, hvilket vel må siges at svare til standarden for en god MTB-sko. I Bontrager Evoke skoene kan du også gå normalt rundt. Det er f.eks. en fordel, hvis du kører XC Racing, og skal stå af cyklen, og bære den over/forbi en forhindring.

Skoens overside består af stærkt, perforeret kunstlæder, som kan holde til selv meget hård offroad-cykling.
Hvor tidligere udgaver af Bontrager Evoke MTB-skoene havde velcrobånd, er den nye model udstyret med en patenteret BOA L6 drejeskive, der giver let og præcis mikrojustering.

Skoens pasform er en smule mere rummelig end en del andre MTB-sko, men stadig yderst effektiv. Det kan vi takke den smarte InForm Race læst for.

Skoene passer til SPD-klamper med 2 bolte.