DKK 3.599,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Nyt, innovativt lukkedesign
2. Ultimativ performance
3. Optimal komfort

Når du cykler lange etaper, og har brug for eksplosiv acceleration, skal dit fodtøj være i orden, både for dine fødders skyld, og for at du kan blive i stand til at yde det optimale. Med Works Ares har Specialized skabt en helt ny cykelsko,som virkelig vil give din cykling et boost.

Når du tilbringer time efter time på cyklen, og virkelig tramper igennem i pedalerne, skal der forbavsende lidt til, for at skade din performance betydeligt. Selv det mindste ubehagelige tryk på fodens sener kan have en negativ effekt på din yde-evne. Med den innovative, Dyneema-forstærkede sok (Dyneema er et kunst-stof, der er så stærkt og let, at det også bruges til skudsikre veste!), som er uden pløs, har Specialized elimineret dette problem. Works Ares er nemlig en uhørt komfortabel landevejssko, hvor der ikke er gået på kompromis med den overordnede performance. Dette skyldes ikke mindst skoen nye luknings-design. Ydermere er selve kontaktfladen øget med 20%, hvilket giver basis for den bedst mulige kraftoverførsel.

I det øjeblik, hvor, det virkelig gælder, og spurten skal sættes ind, er Works Ares faktisk 1% hurtigere end tidligere landevejssko fra Specialized. Dette er videnskabeligt bevist! Utallige professionelle landevejsrytter har da også lært at værdsætte den fantastiske cykelsko.

Og så skal vi ikke glemme, at Ares Works har verdens letteste og stiveste carbon-sål. Faktisk har sålen et stivheds-indeks på hele 15,0! Når den ultra stive sål kombineres med det banebrydende nye lukkesystem sker der mirakler. Og hver eneste watt, du lægger i dit tråd, bliver omsat til ren acceleration!