DKK 999,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Fin allround landevejssko
2. Stivhedsindeks på 7 ud af 14 mulige
3. Fantastisk pasform

Det gælder om at være helt fremme i skoene, ikke mindst, hvis man gerne vil tage sin landevejscykling til det næste niveau! Det er fantastisk at køre på racercykel, men du vil hurtigt opdage, at det hele ikke kun kommer an på hvor hårdt, du tramper i pedalerne, eller hvor god, din racercykel er. Det øvrige udstyr spiller bestemt også en rolle.

Måske er du en rimeligt seriøs cykel-motionist, som er på udkig efter et pat gode allround landevejssko. Eller måske drømmer du om, engang at rykke op blandt de bedte, men er endnu ikke nået så vidt (ligesom i alle andre sportsgrene gælder det, at vejen til toppen er lang og hård). I alle tilfælde er Circuit landevejsskoene fra den amerikanske producent Bontrager værd at tage i øjesyn, når der skal shoppes nye cykelsko!

Disse meget alsidige landevejssko er kendetegnet ved at kombinere toppræstationer med fin komfort. Og det sker ellers ikke for tit, at man støder på et produkt, hvor performance og komfort virkelig går op i en højere enhed.

Hjertet i denne lækre sko er den velkendte Bronze Series sål, som er udført i et både let og stift nylon-kompositmateriale, som gør skoen både let og stiv (Stivhedsindekset ligger på 7 ud af 14 mulige).

InForm Race læsten giver en rummelig pasform, uden at det går ud over skoens performance. Mikrojustering sker let ved hjælp af en enkelt BOA L6 drejeskive. Oversiden af skoen består af kunstlæder og TPU-materiale, som er perforeret, for at give bedre åndbarhed.

Bontrager Circuit landevejsskoene er kompatible med 2- og 3-bolts klamper, men vær opmærksom på, at 2-bolts monteringsplade er ekstraudstyr.

Tilbage er kun at ønske dig mange skønne og effektive ture på de endeløse landeveje!